OM OS

Troen på ekspertise i eget liv

Ståstedet blev etableret i år 2018 af Nick Kjær & Miki Kuhre.

Vi tror på, at udvikling opstår, når vi tør stå i den samme virkelighed som dem, vi samarbejder med. Det er her, vi kan få øje på de virkelighedsnære ressourcer og kompetencer, der kan hjælpe unge og voksne, der på den ene eller den anden måde er endt i problemer.

Vores primære mål er at mindske usikkerhed, ustabilitet og skrøbelige livssituationer for vores målgruppe, og derfor er det afgørende for os, at man aldrig står alene om at forstå vejene til støtte og hjælp.

Vi er ikke et socialt tilbud, som nogle skal kunne passe ind i. I stedet hjælper vi mennesker med at skabe deres egen ramme, der tager udgangspunkt i deres unikke situation, forudsætninger og ønsker.

Ved at skabe en personlig ramme for udvikling, kan vi sikre kontinuitet i udviklingen, da den er tilpasset den enkeltes individuelle behov og ressourcer. Dette giver den bedste mulighed for at opnå en stabil og positiv udvikling på lang sigt.

Ved at tage udgangspunkt i den aktuelle situation og sætte fokus på ens personlige ressourcer, kan vi sammen med den borgeren skabe positive forandringer og en mere stabil tilværelse.

Nick Kjær

Nick Kjær

Leder af Ståstedet

[email protected]
22 23 25 57

Med 15 års erhvervserfaring har jeg arbejdet på forskellige institutioner. Deriblandt integrerede institutioner, særlig sikret afdeling for unge kriminelle, været socialkonsulent for massivt udsatte familier, samt mangeårig erfaring på behandlingsinstitutioner for børn og unge med psykosociale problemstillinger.

De seneste 5 år har jeg haft ledelsesmæssige opgaver, som forstander af en behandlingsinstitution og specielskole,- herunder etableret sociale indsatser, strategi, økonomi, personaleledelse og udvikling.

Min erhvervserfaring – kombineret med min uddannelse inden for socialpædagogik og en master i offentlig ledelse – har givet mig kompetencer til at facilitere sociale indsatser, med udgangspunkt i at stille skarpt på en persons ressourcer og herudfra arbejde med at skabe selvindsigt og sætte fokus på styrker, engagement og motivation hos mennesker.

Miki Kuhre

Miki Kuhre

Leder af Ståstedet

22 26 83 84
[email protected]

Jeg har arbejdet i psykiatrien, som ansvarshavende for et patientbibliotek. Min dagligdag bestod her af at tolke diagnoser og ordineret medicin (virkning/bivirkninger) til dagligdagssprog for patienterne. Jeg har været leder af en specialskole, og været konsulent på en børn og unge forvaltning, SSP konsulent, hvor jeg håndterede alt fra konflikt håndtering i tvangs sager, til ungdomssanktioner. Jeg har været afdelingsleder på et opholdssted.

Min erhvervserfaring – kombineret med min uddannelse i informationsvidenskab og igangværende uddannelse i psykoterapi og supervision. – har givet mig kompetencer til at stille skarpt på en persons ressourcer og herudfra arbejde med at skabe selvindsigt, og sætte fokus på styrker, engagement og motivation hos mennesker. 

Ståstedets ansatte har særlige kompetencer indenfor arbejdet med:

– Massive problemstillinger i private hjem.
– Dobbeltdiagnoser hos både unge og voksne.
– At sikre børns vilkår i eget hjem – herunder at arbejde med sikkerhedsplaner.

Alle socialkonsulenter i Ståstedet har solide socialfaglige kompetencer til løsningen af massive unge og voksenproblematikker. 80% af vores socialkonsulenter har efteruddannelser i DAT-Terapi, og vi uddanner løbende.

Ligeledes er Miki Kuhre uddannet som psykoterapeut igennem den anerkendte 4-årige uddannelse ved Hildebrandt instituttet. Og vi har netop sendt vores kære Kollega, Christina Kjær, afsted på selvsamme studie.

I Ståstedet har vi en vision om at være

DANMARKS FØRENDE SOCIALFAGLIGE VIRKSOMHED MED LANDETS BEDSTE SOCIALKONSULENTER 

Vores ambition er at bringe udsatte borgere og samfund tættere sammen på en udviklende måde for alle parter og sikre, at ingen står alene uden bolig og den rigtige hjælp.

Vi tror på, at det bedste resultat opnås gennem et tæt samarbejde med vores målgruppe. Vi arbejder derfor tæt sammen med borgerne og kommunerne for at skabe individuelle løsninger, der tager udgangspunkt i den enkeltes unikke behov og forudsætninger.

Vores mål er at skabe positive forandringer og øget trivsel for den enkelte borger, samtidig med at vi bidrager til at opbygge et stærkere og mere inkluderende samfund.

Kasper Wenning

Kasper Wenning

Socialkonsulent & boligkoordinator

Christina Kjær

Christina Kjær

Social -og samværskonsulent & faglig koordinator

Hanne Geert-Jørgensen

Hanne Geert-Jørgensen

Specialkonsulent

Egon Rasmussen

Egon Rasmussen

Social vicevært

Christina Meldgaard

Christina Meldgaard

Socialkonsulent

Lasse Hansen

Lasse Hansen

Socialkonsulent

Signe Vincent

Signe Vincent

Socialkonsulent

Louise Madsen

Louise Madsen

Socialkonsulent

Christina Elmeskov

Christina Elmeskov

Socialkonsulent & Samværskonsulent

Stine Schertiger

Stine Schertiger

Social -og samværskonsulent

Malene Hye-Knudsen

Malene Hye-Knudsen

Socialkonsulent

Mette Hjertehoi

Mette Hjertehoi

Økonomi & Administration

Michael Hjort Jensen

Michael Hjort Jensen

Socialkonsulent

Mie Henriksen

Mie Henriksen

Socialkonsulent

Nick Kjær leder af Ståstedet portræt

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak om, hvilke løsninger Ståstedet kan tilbyde jer.

Nick Kjær