Indsatser

Vores arbejde med udsatte børn og unge samt udsatte familier

 

Hos Ståstedet har vi en række indsatser, der skal gøre livet nemmere for udsatte familier samt børn og unge. Alle vores indsatser bunder i tæt kontakt og løbende dialog med den enkelte, og hvor vi skræddersyer en indsats, der er mest hensigtsmæssig for den enkelte borger. Lige præcis dette er muligt hos Ståstedet, som er et alternativ til anbringelse for både børn og for unge.

Hos Ståstedet er der både fokus på at gøre en indsats i hjemmet eller i den unges egen lejlighed. Igennem denne indsats hjælper vi nemlig både de udsatte familier men også den enkelte med at finde lige præcis deres ståsted i livet. 

Hos Ståstedet tilbyder vi et socialt værested for unge og voksne, som vi benytter til fællesaktiviteter, arrangementer etc. Dette er med fokus på at fremme personlig udvikling, socialt samvær samt hjælp til konkrete dagligsproblematikker. Her kan den enkelte borger få vejledende samtaler, misbrugssamtaler mm. Derudover tilbyder Ståstedet både efterværn, støtte og kontaktperson, ungdomssanktion og mentor til unge udsatte. Desuden har vi træningsboliger placeret på Sjælland, der kan anvendes som træningsbolig/midlertidig bolig eller til anbringelse og akut-relevante indsatser.

Vores indsatser hos Ståstedet dækker dermed hele spektret på vejen mod en mere normal og problemfri hverdag. Vores mål er at give borgerne nogle succesoplevelser, der skaber en højere grad af trivsel og velvære. Vi søger efter at skabe et fællesskab, der giver udsatte familier samt børn og unge en tryghed og ef fast holdepunkt. 

 

 

 

 

opholdssted for unge
Nick Kjær fra Ståstedet

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak, om hvilke løsninger Ståstedet kan tilbyde jer.

Nick Kjær

+45 71 99 52 21