Boligløsning §85

Ståstedet er et værested, hvor vi arbejder med udsatte børn og familier efter paragraf 85 i serviceloven. Det betyder, at vi tilbyder støtte samt genoptræning til udsatte børn, unge og familier.  Vores boliger kan anvendes som træningsbolig/midliertidig bolig, anbringelse og til akut-relevante indsatser. Vores boliger er placeret på Sjælland – tæt placeret på bymidten.

Som en del af vores støtteindsats efter serviceloven paragraf 85 kan vi tilbyde at hjælpe borgeren med at finde en egnet bolig. Det gør vi via en systematisk og målrettet boligsøgningsprocedure samt vores voksende netværk af private udlejere og boligforeninger.

Hos Ståstedet har vi stor erfaring i at finde en permanent bolig til borgeren, men vi tilbyder også midlertidige boligløsninger, i de tilfælde hvor det kræves.

Læs desuden mere om vores tilbud om en træningsbolig

Vi skaber et solidt ståsted i livet - hånd i hånd

Ståstedet som Organisation og Fællesskab

I Ståstedet er vi mange til at løfte opgaven, foruden den tildelte kontaktperson. Alle ansatte i Ståstedet er en del af opgaven. Det gælder alt fra både vores bogholder som hjælper med budgetlægning, til vores sociale vicevært som hjælper boligen. Vi gør en stor dyd ud af at holde en rød tråd igennem vores arbejde, hvor tilgange spiller sammen med det udførte arbejde. Det tror vi på skaber en mere sammenhængende indsats samt nærvær i opgaven.

Ståstedets mission: Vi vil styre udsatte unge og voksnes mulighed for at skabe et selvstændigt og meningsfuldt liv i egen bolig

Ud- og indflytning

For at mindske usikkerhed, ustabilitet og skrøbelige livssituationer, også hvad angår bolig,
er det afgørende for os, at borgeren aldrig står alene om at forstå vejene til støtte og hjælp.

Med udgangspunkt i den enkelte borgers behov, støtter og vejleder Ståstedets kontaktpersoner borgeren igennem flytteprocessen. I tæt samarbejde med borgeren kan vi, alt efter borgers behov, tilbyde støtte og/eller hjælp til:

 

  • ned- og udpakning af ejendele
  • bestilling af flyttebil og flyttemænd
  • adresseændring, ansøgning om boligstøtte, enkeltydelse til etablering osv.
  • anskaffelse af møbler og indretning af hjemmet (f.eks. opsætning af lamper, hænge billeder op og samle møbler)
  • indkøb af basisvarer og rengøringsmidler
Miki Kuhre fra ståstedet

Har I brug for professionel sparring?

Ring til mig og lad os tage en snak, om hvilke løsninger Ståstedet kan tilbyde jer.

Miki Kuhre

+45 71 99 52 21